Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skidåkning i Järboskogen




Älgskog

Två mörkbruna runda älgkalvar

lyste i den vita snön på hygget

Så klev kon upp och de gick sakta ifrån mig

De korsade vargspåret från igår.




Prosa av Lars Svedin VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-31 07:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
finstämd naturbild
en tavla i harmoni
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP