Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skidåkning i Järboskogen




Vargen

De stora vargtassarna hade gjort djupa spår

i den lösa snön

Vargen hade nosat runt virrvarret av spårstämplar

från ett par vuxna älgar

Till slut hade han fått nog

och travat därifrån

i en rät löpa ut mot myrarna.




Prosa av Lars Svedin VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-31 08:17



Bookmark and Share


  Kungsfågeln
Så härligt! Annars är det mest rovdjuret homo sapiens fotspår som syns i vargarnas, älgarnas och dom andra djurens hem.
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP