Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte vara ägd av dig

då hände det sig
att av det nedlagda luftslottets
analyssoffor och samtalsfåtöljer
skapade narcissisisten
en uppblåsbar mytoman
tillika en kopia av sig själv
på den fjärde dagen började kopian
propsa på att luften var fri
narcissisten sa
jag äger luften i dig
dessutom är du jag och älskar att älska mig




Fri vers av Kramiz
Läst 521 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-23 00:53



Bookmark and Share


  Arte
känner igen lite av vad du menar,

väldigt fint upplagt :)
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Kramiz
Kramiz