Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill tillbaka

gråt som inte är sorg
jag vill ut och tillbaka
hitta värmen i rösten
hitta en början
känner täckets varma tyngd
andas mot handen
tar med dig i drömmen




Fri vers av Kramiz
Läst 698 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-02-04 00:51



Bookmark and Share


  Markattan
Stillsamt, vackert, vemodigt.
Jag hoppas att en ny början infinner sig. Bra och berörande skrivet!!
2005-02-04

  Cattis Rönn
om att vilja tillbaka...Fint fångat!
2005-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Kramiz
Kramiz