Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kuvar mig

nu är jag sorgsen
bland blommor av plast
jag plockar stenarna ur mitt bröst
de vrider sig i plågor i sitt röse
mitt öga är spänt av tårar
som inte får rinna
just nu just här
borde ingen få leva




Fri vers av Kramiz
Läst 1025 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-29 02:38



Bookmark and Share


    tette
som att klyva isen rakt ned till livets sista upphållande tråd.
jag känner det.
2006-01-22

  swimsus@gmail.com
..denna text ett par gånger o den gör något med mig.-Jag tycker den är mkt fin.

2005-02-08

  josefina
ja, verkligen.
2005-01-30

    Malin Johansson
mycket fint skriven dikt om sån smärta!!!
2005-01-30

    CanisLupus
... och fängslande... Jättebra!
2005-01-30

  Margaretha Bergendal
precis så känner både jag och många med mig väldigt ofta - stenarna blir liksom för många i röset och då vill tårarna skölja bort några ....- fast i ensamheten -
jättefint!!!!
2005-01-30

  choralone
och en stil som jag tycker om:-)
2005-01-30

    Göte Holmlund

2005-01-29

  Ilana
var det stenarna i bröstet och ögat spänt av tårar som inte FÅR rinna som utgjorde kärnan i dikten ty det är DÄR smärtan finns och där är DÄR som smärtan känns som mest. Res dig upp och slå tillbaka med ordens makt!
2005-01-29

    E.R.
du skriver väldigt vackert!
2005-01-29

  madinsane
med en fantastisk taktkänsla. Bra gjort!
2005-01-29

  Ola Rydberg
Sprgsen bland blommor av plast
det gillade jag
bra vemodig dikt
2005-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Kramiz
Kramiz