Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mästarinnan om sin bror

Det var en gång ett Y
har ni hört så djäkla dumt

A.P Norstedt & Döttrar Förlag (AD 2999)




Fri vers av Kramiz
Läst 607 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-21 22:38



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
att Y-kromosomen långsamt förtvinar
och är full av mutationer är ingen hemlig, det är den vägen mänskligheten tar förmodligen
2005-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Kramiz
Kramiz