Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag fick blanda

hennes läppar
hans fingrar
hennes ömhet
hans humor

varför måste man välja?
vem har bestämt det?




Fri vers av Kramiz
Läst 684 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-22 20:56



Bookmark and Share


  pixter
allt i ett paket, den personen finns...
skönt skrivet
2005-01-30

  Anna Liljestrand
livet är kort, varför utesluta någonting som man mår bra av?
2005-01-24

  Markattan

2005-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Kramiz
Kramiz