Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När inget liksom blir riktigt på riktigt



ibland, idag är en sådan dag
allting är ingenting
tiden har förlagt sig utanför, på balkongen kanske

inte finner jag ro i någon fantasi, romans eller annan tanke
inte heller i Emmerdale

lunchen blir ett hopkok av utomkroppslig karaktär
nej, det går inte att förklara



jag vet att sanningar gäller
men vilka, sanningar är det som gäller?

allt som borde vara, går ej att uttala
men kanske på ett annat språk

om akira kuroshawa gjort en film om sanningarna
skulle han ha lagt orden precis så

och jag kan inte japanska, fortfarande
känns allt liksom utanför

mitt sinne har en speedodag
den går på autopilot

mina händer gör bara som de blev tillsagda
en gång för länge sedan



själv stirrar jag dimögt, än åt sidan
än inåt













Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-31 13:04



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
verkligen berörande!
2012-02-01

    lory
en till i zombie kluben....
2012-02-01

  Lars Hedlin
Berör på djupet!
2012-02-01

  stenen/ Yv Ericsson
Jamen! välkommen till zombieland.
faan vad bra! jag förstår precis
jag tycker om hur du förklarar att du inte kan förklara
kanske är det så vi förstår varandra

tror vi är moderna vi zombier
2012-01-31

    ej medlem längre
Som alltid..dina ord berör och hugger tag....tycker mycket om din text!
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP