Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du sa högt min bedjan....älska mig...


Till Hjärtat

Jag vill säga de ord
jag aldrig sa...

Hur vi andades ihop
...din dödsandning.


Vi lyssnade varandras tankar
tunga som bly.

Dina ögon var så blå
som självaste himmel.


Jag visste inte
om jag levde eller var död.

Jag var blytung med dig
jag var fjäderlätt i dina armar.


Du gjorde mig lycklig.
Jag överlevde.

Du försvann i din tystnad
jag åkte till Fredrika...
tjugo i timmen som en väghyvel.

Det var då,, farsan min sa nej.





"för kort"









Fri vers av Pirjo VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-31 19:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är så mycket känslor i dina ord att jag bara ryser...så starkt...
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP