Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
grundton och femma...utan kadenz fint på sitt sätt


Du din orm

Du var så ytlig..eller vardaglig..förlorad i ditt ex..
Det går inte skriva något mer om dig,
än det här..
Spel och pengar,
spiritos hälsas i hjärncellernas klang.
Ingen kärlek alls..
Egoism.


Juu ...det är faktiskt sant...
dricker du sprit
då gipsar du igen blodkärlen
mellan bena...
Om du sen röker ,
snusar därtill...
då blir det bara "voi voi " ,
mera smör på brödet...på gamla dar..

Om du äter fortfarande kött eller fisk,,
drick ditt öl utan alkohol...
så slipp du köa på systemet..
Öl är ett måste för köttätare..
annars blir du stelare...


"finkbräu"





Fri vers av Pirjo VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-31 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP