Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Ingen är någonsin ensam om att vara ensam.
Ty det finns många ensamma.
Så egentligen är ingen ensam.

Tystnaden som tär
Ekot som skär

Våra sinnen som spelar spratt
Ja, när vi ligger där ensam var natt.

Ge dig hän åt ditt inre.
Ensam är stark.
Älska ensamheten
Och uppskatta samhörigheten

Med miljoner andra
ensamma där ute vandra

Endast när vi är enats och slutit fred
med det vi är rädd för
kan vi finna den sanna lyckan i
att ta vara på det viktiga i livet




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-01 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP