Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där speciella honom (som inte längre är din)



Jag vaknade av att jag hörde dig skrika ut i natten
av frustration, hjälplöshet och olycka
att det var inte såhär det skulle sluta,
det var inte det!

Och när världen snurrade sådär snabbt
kunde du inte längre hålla dig kvar,
och nu irrar du runt på mörka gator och kan inte
hitta vägen hem.

Det var alltid han som brukade visa dig
vilka vägar du skulle ta för att undvika alla svarta hål
och aldrig hade väl du kunnat ana
att det var han som var den stora fällan.

Och med nålar du hittat i din sylåda
sticker du hål på alla de drömmar du blåst upp
som på något sätt inkluderade den där speciella honom
som inte längre är din.




Fri vers av Pernilla Lindholm
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-01-23 07:09



Bookmark and Share


    Oprofessionell
Jag gillar den :), känner att det finns mycket hjälplöshet i texten som förstärker helheten.
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Lindholm