Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prata snabbt

fortfort foooort

det måste vara hon
säg

nä det var inte hon


vad har hänt med dig egentligen




Fri vers av AektaBlond
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-01 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond