Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februari -87

Gärdet gnistrade i solskenet
skidspåren låg framför dem
en söndagsförmiddag i februari

Startskottet brann av

Hundratals skidåkare satte sig i rörelse
i riktning mot gula och gröna slingor

Kanonföre

Upp längs berget
över åkrar och ängar
sedan nedför i hög fart -
ner mot målskylten i trä

och en liten plakett som minne









Fri vers av Roger L Svensson
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-01 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger L Svensson
Roger L Svensson