Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..du ger mig så mycket så du får något av mig tillbaks..


Ett paket till Rafaello.


Jag kan inte vara din present
du får mig i ett paket.
Färgat hår
korta omålade naglar
naturlig på flesta sätt.

Jag kommer till dig i dina drömmar
jag är nära
lever ditt liv med dig
får dig att skratta
precis som du vill ha det.

Du får äga mig i din dröm.
Så länge du kan.
Sen blir jag stoft med dig.



"Rafaels ängel"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-01 21:43



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
..låten passar väl i bakgrunden...
2012-02-01

    ej medlem längre
En text så full av livskraft och sprudlande självironi att jag bara ler....
2012-02-01

  Minkki VIP
Låten - Rafaelin enkeli? Kopplar jag fel här?
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP