Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men man vet ju aldrig





till slut så bestämde jag mig
jag förstod,
jag tänkte lämna något bakom mig
tänkte sluta leva i det förflutna
sluta, bygga luftslott
sluta
tänka på dig
på dig och mig,
på oss













Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-02 08:16



Bookmark and Share


  Quasimodo
Talande för hur tvunget det kan vara ibland att lämna och ta nya vägar!
2012-02-02

  Alva Johnsson VIP
Någon har sagt mig: Alla förändringar leder till något gott.
Säkert för Dig också!
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP