Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga undantag...


Savannen

en gnu

kom och gick

den fick

ett lejon över sig

och så

lät naturen dom hållas




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 173 gånger
Publicerad 2012-02-02 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman