Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara berget består

Sommarstugan ligger vid stranden

nära vattenranden

Grå klippa är grunden

av trävirke för stunden

bunden.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-02 09:00



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Tiden stannar upp då jag läser.
Tack för ett stort, vackert perspektiv.
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP