Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta till sig i denna stund



nattsudd
droger
du och jag

när man älskar
älskar man

jag förbinder min själ
till en annan själ

jag stjäl
lite av dig

jag ger
lite av mig
till dig

nattsudd
tidiga morgnar

frusna drömmar
ljusnande dagar

väntar
väntar




morgongröt, lingonsylt, bli varm i magen
jag tänker inte sitta som ett fån
vid telefon
vänta på en signal

vetekuddar kan man lägga på kalla ställen
jag har flera
tänkte öppna mig mera
och bli en healer




men du, i natt
sommardrömmar
på mc i hög fart
bäst du håller i dig

det var drömmar
du var min musa
jag glömmer dig ej
men gör ett försök




en del blir goda vänner
det ska vi bli
någotsånär

på det viset
lever vår kärlek
i kosmos













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-02 10:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du säger så mycket, ger så många känslor....
2012-02-02

    lory
blev tårögd ..vet ej varför..ju,den berör så jä..la mycket..stark sessan ..BRAVO!
2012-02-02

    Ken Cassel
Bra prinsessan!
Gillade denna
:)

Kramar!
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP