Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trygghet kan vara i olika seende och känsla............


Tanke om trygghet.......


Trygghet kan vara

att blicka över havet

se himlen

som naket skyddar

vattenytan.




Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 447 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-03 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg