Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Serendipity



jag är äkta
långt ner under poesin
rosens rötter

genom alla lager

vill jag känna dig
till universums kant
långt där bortom

orden vi delar
du och jag
är heliga

det får vi veta en dag
när vi suckar tungt
vår sista suck

att det är det
som räknas
som du gav


















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-03 21:02



Bookmark and Share


  Nephre
Fasen vad bra
2012-02-04

    lory
djupet förmedlar helighet ..äkta ord..vackra o sanna
2012-02-03

    Birgersdotter VIP
Innerligt
2012-02-03

    Birgersdotter VIP
Innerligt
2012-02-03

    ej medlem längre
Det finns ett svindlande djup i dina ord. Vackert.
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP