Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal kärlek är bara gammal

Gammal kärlek

helst förlorad

uppförstoras

från sin obetydlighet

Du vill slita hjärtat

ut ur bröstet

tror att det är enda trösten

Nej lev det liv du nu har

var tacksam för var dag

som ges dig.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-04 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP