Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

As time goes by



jag är inte förvånad
kanske händer något i livet igen
kanske
kanske finns det inte bara jag utan andra krafter som styr
eller anger en möjlig väg

jag är inte förvånad
ty jag är komplex
vill vara det och leva så
bli förvånad, kanske överraskad
en gång till

ty allt som nu lunkar på
är jag så medveten om
jag vet vad som ska hända innan det händer
jag har tillgång till fjärrsyn
verkar det som

det här är inte en text om mig
den är om livet just nu
min historia är en annan
obeskrivlig
mångdimensionell
oförklarlig

detta är bara en reflektion
ett brottstycke
en av delarna i en bok
en sida, ett kapitel

slutet har vi alla läst
meningen förstår vi så småningom
det klarnar alltjämt vi läser
lever

inte gör det mig förvånad
inte gör det mig glad eller ledsen
jag bara konstaterar lugnt
det jag redan visste
eller själv kunde
räkna ut

det andra
infiltreras
assimileras
ackommoderas

allteftersom














Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-04 10:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tankar värda att ta till sig....
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP