Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag är vilan ett måste.. känseln på villovägar..


Förlamad och icke..

Idag orkar jag ingenting

mitt hjärta är trött
händerna kalla
vänstersidan är slö och tung som bly
det har varit så hela veckan
armen vill dra sig mot bröstet..

När jag vaknar på morgonen
ligger min vänster halva död på mig
som en annan kropp
vänsterbenet känns längre..

Efter ett tag lyckas jag väcka den
den rör sig
Döden ger sig i väg...

Varje rörlig stund är en vinst.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2012-02-04 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP