Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
din sorg och smärta blev min..


Mysteriet öppnade sig..



Du kunde texta
helt spontant

in i min själ
dina innersta tankar

du hörde inom dig
en illusion av mig

dina minnen blev passerade tomater
din mun en talautomat

dina tankar och meningar
blev själens tvättbräda

du trodde det var jag
som gjorde det hela

det var du som ringde
jag fick ta emot ditt liv..




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-04 16:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sorgligt ett öde kan vara....så ensamt...en ensamhet i tvåsamheten....
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP