Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken kom

Kärleken kom

men jag visste inte om

det var rätt eller fel

har ju varit med om en del

men i våra ögon såddes ett frö som växer för varje dag

ett frö som solens värme omfamnar trots vinterkylans stränga lag

jag ger mig hän för jag kan bara leva här och nu

och du

mina tvivel bleknar alltmer eftersom

det känns som att när du kom

var det kärleken som kom




Bunden vers (Rim) av micke ahlborg
Läst 185 gånger
Publicerad 2012-02-04 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg