Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanken med alla "Flow" texter är att skriva ut tankar, utan avbrott. Därför saknas punkt, komma och allt vävs ihop till ett flöde. Detta hjälper mig att komma igång med andra texter.


Flow

Tänker skänker inte rimma i nattens fagra dimma limmar kalla flingor fast på näthinnans kalla glas som speglar skärmens skarpa raster av livet vars blir skrivet ut i etern utan vet och tycken ingen enkel etikett som tycker rätt utan subjektets egna trycken väger tyngre än mitt egna dömande av annat skrivet som faller ur mina fingrar trevar mot andra vaga vakna läsare med tredje vaga sinnen som väller ut på himlen utan moln jag trippar utan drog utan ser vacker dam frysa till en staty vid stationens svala bås i yran där inga vill stå huttra på sned lägger jag huvudet och skänker en spridd tanke tänkt Dante med ett inferno av inspiration vill flyta som blod över arkets vackra linjer vars formar film sekvenser av scener som leder till ångest mer ångest med ångest av tvånget att pressa fram ord till er, ni som inte lyssnar.




Fri vers av Johan Lindqvist
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-05 02:08



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
Gillar ditt okonventionella sätt att skriva. Orden vävs in i varandra
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Lindqvist
Johan Lindqvist