Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du sa att du inte vill göra någon illa... du gör det nu... du måste väl det


I din tystnad




Du tog tåget
kvar blev spåret

för mig.

Jag tar inte det.

Du får gå hit.

Finns bara en.

När Du är redo

när alla andra är det.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-05 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP