Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Va? ursäkta menade inte så...



jag är hyperaktiv
vill inte acceptera, kan inte

jag hoppar upp och ner
fram och tillbaka

vill ni ska veta
jag lever och mår bra

va?

okej, men nej, jag kan ej
göra något för
jag kan inte sitta still
jag är bunden i tiden

den kryper i mig
som rastlöshet på vift
jag slår huvudet på spiken
jag nailar rätt

du vet inte om detta
för du är inte här
härinne i grytan som kokar
av inspiration och vilja

men som ej har en röst
inte säger det som passar
ber om ursäkt för mitt bryska tal
slänger ur mig som en sprutande vulkan

och somnar sen utmattad på soffan













Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-05 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP