Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min eviga kärlek

Lyckan strålar ur min frus ögon

så såg hon ut när vi var nykära

för länge, länge sedan

Hon skall iväg på gospelträningen

för tredje dagen och i kväll är det konsert

320 glada sångare skall sjunga, dansa

och dra oss med i glädjerytmen

Jag såg med kärlek på henne

där hon skyndade fram i snön

till den väntande bilen.

 




Prosa av Lars Svedin VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-05 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP