Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stannar kvar

en del människor växer
upptar med tiden
alltmer utrymme

en del människor krymper
skrumpnar sakta samman
till singulariteter

en del människor rör sig
ständigt mot nya mål
nya marker att erövra

en del människor
stannar kvar

och när du färdats färdigt
byggt ditt individuella imperium
i varje hörn av världen

är jag fortfarande
den som
stannar kvar




Fri vers av yoakimu
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-05 16:47



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
jag är oxå kvar...förlåt mig alla svar och tack som jag försummat
2012-02-24

  Ninananonia VIP
:) fint...
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu