Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ingen balans

Jag hittar sällan
några mellanlägen
Född med dålig balans
Antingen går jag under
i min kärlek till någon
eller så känner jag inget alls

Bara i min ensamhet kunde jag
vara mig själv
sedan kom du
men min tilltro till
människan är begränsad o
sedan du kom går jag
hand o hand med ångesten

Jag försöker hålla mina dåliga gener i shakt




Fri vers av fröken pia
Läst 215 gånger
Publicerad 2006-01-23 12:54



Bookmark and Share


  Arte
mycket fin poesi! :)
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

fröken pia