Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag regerar i nte i mitt eget universum

Jag behöver inte längre undra
hur man gör när man är vanlig
Med dig är jag befriad från mig
o alla mina tveksamheter
tror jag är kär

Länge har jag levt
i tomhet efter människor som
svikit
Det var först i sveken som
vi såg varandra
som vi möttes på riktigt
manipulerar o provocerar
allt för att bekräftad bli

Jag regerar inte i mitt eget universum





Fri vers av fröken pia
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-23 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken pia