Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var är du..





Jag saknar dig Kanel
var håller du hus...

Har du läst mina böcker
var är dina..




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2012-02-05 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP