" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Phoebe Snow. Blev känd med låten "Poetry Man" och har samarbetat med Paul Simon




Poesi för poeter. Del 1 (Meditation för poeter)

 

Andas in

Tänk

Reflektera

Töm alla minnen

 

Andas ut

Minns

Associera

Fyll alla sinnen

 

Forma munnen

till  ljudet  o ooooooooo

lyssna på dig själv

o ooooooooooooooooooooo

 

Du är nu tyst

Du är nu rensad

Sitt stilla med slutna ögon

en minut

kanske två

 

Öppna ögonen

och

skriv!




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 484 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-05 23:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Skrivande som allt annat kräver övning, försök att sätta ord på känslor
2012-02-11

  Gunnar Ideström
>>> Möjligen är det mer otäckt otäckt!
2012-02-07

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Ännu starkare om man täcker för öronen medan man ooooar.
2012-02-07

  Minkki VIP
oooo kul, tack!
2012-02-06

  Mats Henricson
One way to see it.....
2012-02-05

  ULJO
Meditation för oss poeter, tack för det.
2012-02-05

    ej medlem längre
ooooo?
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström