Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidshopp

Trots att det är mörkt utanför fönstret
är det ljust i tanke och hjärta

Trots att det är kallt och rått
finns värme inom

Trots att det är som det är
består glädjen




Fri vers (Prosapoesi) av Anna*
Läst 864 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-02-06 01:01



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Den glädjen är du värd - den där som föds ur smärtan - den är tålig!
2012-03-31

  Linda CH VIP
Det behövde jag läsa idag. Tusen tack!
2012-03-26

  Alva Johnsson VIP
Så vackert, så förtröstansfullt.
2012-02-10

  Alva Johnsson VIP
Så vackert, så förtröstansfullt.
2012-02-10

    Bodil Sandberg
En trtöstans dikt en dikt att vila i enormt fint!!
2012-02-07

    Max Poisé
Ryser av behag när jag läser detta!. Helt fantastiskt Anna!!
2012-02-06

  om en Siri
fint!
2012-02-06

    ej medlem längre
JA, mitt i allt elände...finns glädjen, skönheten och godheten
2012-02-06

  Anya VIP
Jaa trots......så kan ljus råda. fint ordat!
2012-02-06

    Bo Bjelvehammar
en domherre lyser upp mitt inre mörker
2012-02-06

    Bo Bjelvehammar
en domherre lyser upp mitt inre mörker
2012-02-06

  Armo
En fin dikt som inger hopp
2012-02-06

  Gunnel Eriksson VIP
Hoppfull, varm dikt.
Tycker mycket om den.
2012-02-06

  Ninananonia VIP
Bra med detta hopp :)
2012-02-06

  mare VIP
Låter underbart !
2012-02-06

  ULJO
Det låter ju hoppfullt
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*