Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyfiken




jag har tvingat mig upp forcerat
tidsbarriären, ty något
angenämnt kan locka
men jag vet ej vad
det är väl bäst då
att se efter












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-06 07:41



Bookmark and Share


    lory
superbra..o grattar till placeringen...
2012-02-07

    ej medlem längre
Dina ord andas livslust och nyfikenhet.
2012-02-06

  Poetblod
Nu blev även jag nyfiken!

Du får gärna skriva en uppföljning på detta lilla kåseri. =)
2012-02-06

  Nephre
Den andas lätthet och livsglädje på ett väldigt smittsamt sätt. Väldigt bra
2012-02-06

  Eva Helene VIP
Smittsamt positivt, fint!
2012-02-06

    ej medlem längre
Enkel och skön dikt, som dessutom är värd att reflektera över. Den uttrycker en välgörande hoppfull inställning.
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP