Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka?

Lycka?


Det känner jag…

När jag vaknar, och
Ser Ditt drömmande ansikte

När jag håller på att somna, och
Hör Din lugna andningsrytm

När jag håller Din hand, och
Vi går genom livet

När jag känner Din kärleksfull blick
Som Du omfamnar mig med

När jag vet att vid mitt sista andetag
Så är Du som kommer vara i mitt hjärta

Det är min dröm…




Fri vers (Fri form) av Jakob Drakros
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-06 09:06



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Å så fint....blir berörd
2012-02-12

    ej medlem längre
Otroligt vacker.
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros