Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är det jag...


dummar du dig...

 

du dömer

ett ensamt beslut

om mig

 

ingen kommunikation




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2012-02-06 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP