Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen såg aldrig fönstret på söder där vi var igår

dagen efter ännu en gång
det har sagts att Robin hamnade på rätt tåg men landade på fel station
där han sov och drömde om Viktoria efter ett race vodka, och tio gånger samma sång
jag drömmer om flera damer, två speciellt kanske fler jag har en vision
här på golvet där jag, flaskan och Robin hamnat på nytt igen
hur faller man för någon som inte kan lyfta sig själv en veckas tid
det är vackert av dig men jag kommer gå som vanligt och sen
sjunga dig tillbaka, var snällare mot dig själv för jag kan inte ge dig det du vill ha
Robin, här ligger vi du och jag




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-06 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling