Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar din värme



det är kallt överallt och hjärtat slår precis som det har slagit de senaste månaderna: oregelbundet, för långsamt, för snabbt; aldrig i takt




















(med ditt)




Fri vers av julia.s
Läst 415 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-06 19:22



Bookmark and Share


  Novemberrus
Det här är så galet bra att jag inte vet vart jag ska ta vägen!!
2012-02-16

    ej medlem längre
Oj vad denna träffade mig. Vacker, rak.
2012-02-13

  Line W
Vackert.
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

julia.s
julia.s