Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skalbaggen.

Skalbaggen börjar mystiskt nog krypa ur den vackra bärnstensringen. Den börjar vandra med sina tillknycklade ben upp för mitt ringfinger. Jag känner hur den tar långsamma steg. Hur de små fötterna sjunker ner i min åldrande hud. Efter en stunds förvirring ser jag hur skalbaggens färd upp för min arm har blivit permanent. Varje litet steg finns dokumenterat på min högerarm. När den lilla varelsen nått min axel sjunger den ner i huden. Jag låter den va. Den mår nog bättre där än i en gammal ring.




Fri vers av BitterFittan
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-08 18:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en mycket "levande" text, mycket symbolik. bra skrivning.
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

BitterFittan
BitterFittan