Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en matsked kikärter en liten portion ärtsoppa det är vad jag tål... lättfylla...


på sjukan..



det är inte lätt

om jag får i mig för mycket proteiner

blir konstig och trött..

snöoväder i hjärnan



men det blir så väldigt roligt

att läsa olika texter då...


en annorlunda sanning..




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-08 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP