Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

P1 8/2 kl 10, Plånboken

Programmet handlar om försäkringsrådgivares bedrägeri och jag hoppas det blir till en varning för alla som lyssnar.
Uppföljning sker den 29 februari kl 10 som handlar om ARN
Programmet finns på nätet och ges även i repriser i radion.




Prosa av walborg
Läst 474 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-02-08 22:50



Bookmark and Share


  Vici
Det var tyvärr
precis vad jag trodde.

Jag hoppas innerligt på
upprättelse
på detta!

Att kalla det för kapital-
försäkring borde inte vara
tillåtet.
Det är ju falsk varudeklaration.

Hela förfaringssättet
låter kriminellt tycker jag!
2012-02-09

  Annie b'larsson VIP
Det finns ingenting som är heligt längre. Det finns bara vi...vi vanliga människor. Vi måste ta tillbaka makten över våra liv och det samhälle som vi lever i. Vi är slavar under en slags ondska; girighet är ett slags ondska. Nåja...det finns så mycket att säga om det där.
2012-02-09

  Quasimodo
Grattis till placeringen bland de fem!!
2012-02-09

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-02-09

  Bodil Sandberg
Jag undrar om inte det var det jag lyssnade på i bilen..för flera år sen nu blev jag/min dotter lurad på försäkringspengar..tror inte ett dugg på vad dom säjer mer - bra delgivan walis!
2012-02-09

  Vici
Tack för tipset!

Är det vad jag tror det är
så är det
för det första helt vansinnigt
att man lurar folk på ett så skamlöst sätt
för det andra väldigt bra
att det uppmärksammas!
2012-02-09

  Lavinia Röd
Ett mycket intressant och informativt program om rena rama bedrägerierna. Tack för tips!
2012-02-09

  erkki
Instämmer i mycket och upprörs av dessa scharlataner! Problemet med "rådgivning" är att de lägger beslutet i våra händer. Lyssna bara om de själva är rejält rika!

Satsa på det som höjdarna själva satsar på, Aktier i Industrivärden är en sådan sak. Industrivärden C ger bäst hävstång. Aktier är ägande. Ägande i välskötta företag är trygghet. Och direktörsbonusarna som drabbar oss vanliga dödliga är småpotatis i procent. Extremfallet Skandia som var på allas läppar för 10 - 15 år sedan kostade oss pensionskapitalägare ca 2% totalt. Vissa fonder kostar 2% ---VARJE ÅR!!!!
2012-02-09

    ej medlem längre
Javisst är det beklagligt Walborg! Men ännu mera beklagligt tycker jag är att det sjuka ekonomiska systemet får fortleva, som ligger till grund för all galenskap och som lockar fram de mindre goda sidorna i människan!
2012-02-09

    ej medlem längre
Om du tänker på det som handlade om hur ett fadersarv på 2 milj blev till 700000 kr.. så lyssnade jag på det.. och blev djupt gripen och arg. Någon sade att vi nu lever i en "Kleptokrati"
2012-02-09

  Bibbi VIP
Tack för att Du uppmärksammar oss på detta!
2012-02-09

  aol
verkligen låter ruggigt intressant
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg