Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För tillfället stängd





förlåt
är inte tillgänglig

jag sitter högst upp
gömd för allmänheten

beskåda den skönhet
alla formers fullkomlighet

jag släpper min tro
den förgör mig

blundar
andas

går
ifrån













Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-09 09:42



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Du är så duktig ..berör i dina dikter..samla kraft ...så känns det ibland
2012-02-19

  Magica VIP
Vemodigt och vackert fångat!
2012-02-17

    ej medlem längre
När förändring är det enda möjliga...och fötterna går av sig själva.
2012-02-09

    ej medlem längre
En lyrisk suck som är möjlig att tolka på olika sätt. Själv utläser jag något i grunden optimistiskt trots att mina glasögon är ganska mörka. Dikten är bra.
2012-02-09

    lory
logga ut...o samla kraftena och hitta modet...vackert sessan!
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP