Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen var extra stor igår morse




det är myskväll
trevlig
stämning

roligt
funny

kul











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-10 07:44



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Härlig och varm
2012-02-19

  Anya VIP
Blir glad av din kärnfulla text.
2012-02-10

  Lars Hedlin
Härligt! :)
2012-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Kom på mig själv med att hata fullmånen och att vilja spränga den i småbitar.
Torsdagar stinker.
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP