Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det viktigaste ej att förneka eller glömma




det är alldeles råkallt
tyst och öde

inom mig

lever din kärlek
eller
kärleken jag fick genom dig



tror du att vi någonsin
eller
spelar det någon roll

först lever vi
sen är det slut



ingen av oss hinner blinka
vi har hunnit skuldbelägga oss
inför den fruktade

stora

domen



och då; som ett pistolskott fattar vi

det spelar ingen roll


men


det är mycket viktigt


















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-10 07:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP