Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att brytas ner till botten..


Regnbågens tårar

Det har ett stadigt grepp om mitt förflutna, vägrar låta mig gå, men jag är övertygad om en framtid, om än väldigt vagt
Livet rinner av mig med kraften av salta tårar, bleker regnbågen grå
och lämnar starka avtryck i molnen
Insikten av en djup bitterhet får mig att vilja övervinna, kämpa till nya eror
Jag så gör, bränner mina vingar hela
En sårad själ lämnas åt sitt öde och ny själ får en chans
Nya vingar Bygger nya broar
Gråter nya tårar
I regnbågens nyfärgade strålar




Fri vers av Vingaravglas
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-10 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas