Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan vara på olika sett och kanter...


Distans

ser ett hål

på vägen

känner mig själv som hålet

i vägen

för alla

som en bottenlös tunna

vars hål är ända ljusglimten

i vägen

för alla

mig själv minst




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 170 gånger
Publicerad 2012-02-10 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman