Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är de gjorda av: Luft?

För några veckor se´n såldes
1 kg färdiglagade köttbullar
för håll i er: 20 kr/kg!

I det priset ingår:
Råvaror, tillagning, förpackning,
inpackning, förvaring, transport,
uppackning, försäljningsställets påläggspris.

När jag handlar köttfärs kostar den allt
ifrån 45 kr upp till 65 kr per kg...

Jag undar nu hur många gram köttfärs
per kilo de färdiglagade köttbullar innehåller...

Nu tycker kanske någon, som läser min text att det
var nog en "lockvara" men även en så´n måste väl
ha ett innehåll, som stämmer med varans namn...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-10 10:04



Bookmark and Share


    Maria Malm
Törs inte tänka på innehållet i köttbullarna..huga..kanske man borde bli vegetarian..
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt